aposport.org

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Добре дошли

СПОРТОЛОГИЯ НА ЗДРАВЕТО - Михаил Бъчваров

Е-мейл Печат ПДФ

Тази малка книжка е поредния ръкопис на проф. Михаил Бъчваров, който оповавайки се на своя опит цели чрез нея да подпомогне Вашите знания и да стимулира Вашите усилия за поддържане на здравето. Здраве, което е лично Ваше, но и едновременно с това е семейна, професионална и социална ценност. Вярваме, че дори да сте здрав осъзнавате това и чрез движение ще избегнете появата на съвременни болести, които все по-често покосяват българското общество!

Последно променен на Петък, 10 Май 2019 18:33 продължава>
 

ТЕМАТИЧЕН РЕЧНИК ПО СПОРТОЛОГИЯ / ТНЕМАТИС DICTIONARY OF SPORTOLOGY - М.Бъчваров / Michail Bachvarov

Е-мейл Печат ПДФ

Автор на речника е проф. Михаил Бъчваров, дн - бивш изтъкнат състезател и треньор по лека атлетика и кондиционен треньор на българския национален отбор по футбол, заел 4-то място на СП в САЩ-94. Той е написал повече от 30 научни и научно-методически книги за спорта в т.ч. и първите книги в света за единната спортна наука - "СПОРТОЛОГИЯ" и настоящия речник, който съдържа 1084 основни и 218 производни термина и словосъчетания с действено значение за спортната практика. Речникът е предназначен за студенти, учители и преподаватели по физическо възпитание, треньори, инструктори по фитнес, спортолози с научни интереси и хора, които спортуват за здраве, жизненост и работоспособност, както и за любознателни спортисти.

 

Последно променен на Вторник, 14 Май 2019 17:01 продължава>
 

Линии и маркери на лекоатлетическата писта с отстояния от старта и до финала

Е-мейл Печат ПДФ

В помощ на съдии, състезатели и треньори за линиите и маркерите на лекоатлетическата писта и отстоянието им от старта и финала.

 

Последно променен на Неделя, 19 Август 2018 17:30 продължава>
 

КИНЕЗИОЛОГИЯ, СПОРТОЛОГИЯ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ / Михаил Бъчваров

Е-мейл Печат ПДФ

Защо "спортология"?

Последно променен на Вторник, 14 Май 2019 17:01 продължава>
 


Страница 6 от 11

Анкета

Кой е тук?

В момента има 2 посетителя в сайта